Psykiska sjukdomar/handikapp

[Mentortråden] - Psykiska sjukdomar/handikapp

2014-04-12 09:54 #0 av: pernillaa

Lista över mentorer

Här kan du skumma igenom och söka mentorer och/eller anmäla dig som en mentor i ämnet.

Det du måste ha med i ditt inlägg är:

  • En så kort och saklig beskrivning som möjligt av vad du har för erfarenheter som du kan erbjuda lite vägledning inom, hur du har fått dessa erfarenheter(om du känner att det är något du törs gå ut öppet med) och kanske några ord om varför just du vore en bra person att vända dig till.
  • Information om du vill bli kontaktad via pm, din privata mail, telefon eller t.o.m. besök. Skriv dina kontaktuppgifter direkt i inlägget eller, om du inte vill göra det offentligt, uppmana till att kontakta dig via pm för mer information.

Är det så att ni har begränsat med tid att svara bör det framgå också.

Det är frivilligt men berätta gärna vem du är, var du bor, vad du gör på dagarma osv. Det kan hjälpa de som söker vägledning att känna sig mer trygg i sin kontakt till dig och känna att ni har något gemensamt.

Och försök att lägga upp det så att det blir lätt att hitta det som är mest relevant i ditt inlägg.


Ha en bra dag! // Pernilla


Anmäl
2014-04-12 13:32 #1 av: pernillaa

Hej
Jag ställer gärna upp som mentor för dig som har ADHD och bipolärt och lider av depression och/eller ångest.

Jag har själv ADHD och bipolärt och gått igenom rätt många depressioner och alltid lidit av ångest.
Idag mår jag dock betydligt mycket bättre och hoppas kunna hjälpa någon annan.

Jag är en 29årig kvinna med 2 söner (1,5 år och 7 år) som bor i norrland med min sambo och mina barn. Vi bor idag i en villa och jag är så smått påväg ut i arbetströning nu efter att ha varit hemma med aktivitetsersättning i över 4 år, så det känns skönt. En liten seger i den eviga kampen. =)

jag är väldigt öppen och ödmjuk som person och har en stor förståelse för hur det är att vara människa och inte riktigt fungera som man skulle vilja och att man gör fel. Känslor ställer till det mycket för en.

Hör av er till mig via pm om ni vill prata. Dock bör ni veta att det finns risk att det går lång tid innan jag hör av mig om jag hamnar i en svacka i min bipolaritet. Isf beror det inte på er utan jag hör av mig när jag mår bättre igen. =)

Ha en bra dag! // Pernilla


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.