Relationer

[Mentortråden] - Relationer

2014-04-12 09:47 #0 av: pernillaa

Lista över mentorer

Här kan du skumma igenom och söka mentorer och/eller anmäla dig som en mentor i ämnet.

Det du måste ha med i ditt inlägg är:

  • En så kort och saklig beskrivning som möjligt av vad du har för erfarenheter som du kan erbjuda lite vägledning inom, hur du har fått dessa erfarenheter(om du känner att det är något du törs gå ut öppet med) och kanske några ord om varför just du vore en bra person att vända dig till.
  • Information om du vill bli kontaktad via pm, din privata mail, telefon eller t.o.m. besök. Skriv dina kontaktuppgifter direkt i inlägget eller, om du inte vill göra det offentligt, uppmana till att kontakta dig via pm för mer information.

Är det så att ni har begränsat med tid att svara bör det framgå också.

Det är frivilligt men berätta gärna vem du är, var du bor, vad du gör på dagarma osv. Det kan hjälpa de som söker vägledning att känna sig mer trygg i sin kontakt till dig och känna att ni har något gemensamt.

Och försök att lägga upp det så att det blir lätt att hitta det som är mest relevant i ditt inlägg.


Ha en bra dag! // Pernilla


Anmäl
2014-04-26 10:52 #1 av: [Hallons]

Att bli kär, ha vänner eller relationer med familjen kan ibland vara känsligt och tufft, liksom helt underbart!
Jag har under en längre tid hjälpt barn, unga och till och med vuxna om råd och stöttning för dem. Själv hade jag en tid i livet då jag hade det svårt och då behövde jag själv vägledning. Nu är det min tur att hjälpa andra, kanske dig?

Just nu är jag med i ett råd som hjälper och stöttar andra om olika saker, bland annat om det hör ang relationer. Jag har en del djur och bedriver en uppfödning av kaniner.

Mig tar du kontakt med via pm. Jag svarar dagligen på meddelanden.

Mvh EmiliaUppfödare av liten Rex i svart och havanna samt otter -  Nilvanas rexar                                    

Anmäl
2014-04-26 15:22 #3 av: pernillaa

#2, du får nog skriva detta i den här tråden istället. http://vagledning.ifokus.se/discussions/5348ef62ce12c40d51002fec-mentortraden-andlighet-sjalsligt?discussions-2

Ha en bra dag! // Pernilla


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.