Andlighet & Själsligt

[Mentortråden] - Andlighet & Själsligt

2014-04-12 09:46 #0 av: pernillaa

Lista över mentorer

Här kan du skumma igenom och söka mentorer och/eller anmäla dig som en mentor i ämnet.

Det du måste ha med i ditt inlägg är:

  • En så kort och saklig beskrivning som möjligt av vad du har för erfarenheter som du kan erbjuda lite vägledning inom, hur du har fått dessa erfarenheter(om du känner att det är något du törs gå ut öppet med) och kanske några ord om varför just du vore en bra person att vända dig till.
  • Information om du vill bli kontaktad via pm, din privata mail, telefon eller t.o.m. besök. Skriv dina kontaktuppgifter direkt i inlägget eller, om du inte vill göra det offentligt, uppmana till att kontakta dig via pm för mer information.

Är det så att ni har begränsat med tid att svara bör det framgå också.

Det är frivilligt men berätta gärna vem du är, var du bor, vad du gör på dagarma osv. Det kan hjälpa de som söker vägledning att känna sig mer trygg i sin kontakt till dig och känna att ni har något gemensamt.

Och försök att lägga upp det så att det blir lätt att hitta det som är mest relevant i ditt inlägg.


Ha en bra dag! // Pernilla


Anmäl
2014-04-26 15:46 #1 av: Jina.

Hej! 
Jag har haft kontakt med andar sedan jag var fyra år gammal. Jag kan hjälpa dig med att stänga och öppna dig. Tar kontakt med andar. Rensar hemmet från negativa energier. Och hur man heala någon eller dig själv. Möter dig i ditt liv förre detta mm.

Vill du ha kontakt med mig då gärna via PM. 
Hälsning 
Jina.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.